May24

past work

Published by admin in Pendrive with No Comments

antara pendrive yg telah di tempah..

20190325_153121-01

black pendrive. bile kite engrave akan timbul kaler kemasan, tapi kene handle with care. takleh pengang selalu. tengah cari solution untuk coating engrave tu..

20190511_125459-01

engrave pendrive with custom wooden box

Alhamdulillah genap 3 tahun ber experimen dgn engrave.

dah lama tak update kat sini. segala penat lelah, putus asa, kite bangun semula.

internet, Lazada, ebay banyak membantu mendapatkan spare part dan barang2 dlm penghasilan yg berquality.

dengan ini saya officially open order.
kepada client dan kengkawan yg support dan pernah order, InsyaAllah saya akan bagi special price sebagai tanda penghargaan

20190524_112537

Alat untuk penghasilan engrave pendrive dan wooden box, Modal dah habis dlm 10k. ROI tak return lagi. tapi mmg berbaloi bila tgk result dan hasil ARTWORK

Another costom pendrive for fotographer/videographer custome  pendrive xmediatv

Special custome, engrave pendrive. Personalized your selfEngrave pendrive

Special engrave Pendrive, full metal

Black pendrive with gold colour engrave pendrive

cabaran pertama dgn logo parlimen.

engrave special custome pendrive

hampir 4 kali process untuk mendapatkan logo ni,

dgn hasil yg memuaskan.

Deliver special pendrive.

“BALQIS”

20160331_161754

Mendapat tempahan dari pelajar UITM, assignment katanya. tugasan yg mencabar.

terlalu banyak WORD dan 2 keler.. hampir putus asa semasa mengecat haa haa…

20160218_202343 20160218_185525

May17

B for Budi

Published by admin in Pendrive with No Comments

Try combine fist letter with nick name

Best tak?

pakai cat gold ni susah sikit nak apply bewrbanding cat biasa. matching dgn black pendrive. baru nampak exclusive

20160212_122229

Special for someone

special gift for my exclient. @N3production.com

20160206_122228