cara nak deal habuk kayu. bukan boleh sedut terus dari vacum clener… beli online kat ebay. walaupun mahal. mmg berbaloi. dah try yg DIY. tapi tak sebagus ini

Gamble upgrade laser DIY. mmg mudah dan berbaloi. recomended beli kat ebay.

3wat to 15wat

20190523_172124-03

May24

as a gift

Published by admin in Landscape with No Comments

20181124_112403-01

20190524_234020-01

20190307_213012-01 20190307_213109-01

Past order from our friend, Debak Pixel Production

20190314_124330-01 20190314_124400-01

20190314_124413-01

bile member cadangkan.. kite try..

20190226_223418-01

Cabaran yg paling besar. untuk pastikan setiap kali kite laser. hexsagon tu betul2 centre,,, senget sikit je dah sakit mata memandang

May24

past work

Published by admin in Pendrive with No Comments

antara pendrive yg telah di tempah..

20190325_153121-01

black pendrive. bile kite engrave akan timbul kaler kemasan, tapi kene handle with care. takleh pengang selalu. tengah cari solution untuk coating engrave tu..

20190511_125459-01

engrave pendrive with custom wooden box

Alhamdulillah genap 3 tahun ber experimen dgn engrave.

dah lama tak update kat sini. segala penat lelah, putus asa, kite bangun semula.

internet, Lazada, ebay banyak membantu mendapatkan spare part dan barang2 dlm penghasilan yg berquality.

dengan ini saya officially open order.
kepada client dan kengkawan yg support dan pernah order, InsyaAllah saya akan bagi special price sebagai tanda penghargaan

20190524_112537

Alat untuk penghasilan engrave pendrive dan wooden box, Modal dah habis dlm 10k. ROI tak return lagi. tapi mmg berbaloi bila tgk result dan hasil ARTWORK